REVISOR der vil have en på opleveren!

Inuit Recruitment søger for Grønlands Revisionskontor A/S en dygtig Revisor, der kan indgå i et team af dygtige kollegaer.

Vi har brug for minimum en cand.merc.aud. der kan sit kram og har lyst til at udvikle sig i Grønlands smukke natur.

Vi har brug for, at du kan og vil arbejde selvstændigt, du får nemlig meget hurtigt ansvaret for egne klienter.

Du vil få en mulighed for at skabe dig en unik tilværelse, i verdens smukkeste omgivelser og med rigtig gode kolleger. Samtidig har Nuuk alt hvad en hovedstad bør indeholde, med blandt andet gode cafeer og lækre restauranter. 

Vi honorer de krav vi stiller

Vi er parat med en attraktiv pakke der modsvarer det vi søger, i pakken indgår bl.a:

  • En attraktiv gage
  • Attraktiv bolig til rådighed og til en rimelig husleje
  • Trådløst netværk
  • Mobiltelefon
  • Ferie frirejse hvert år for dig og din familie
  • Flytning og rejse efter nærmere aftale

Grønlands Revisionskontor er beliggende i hjertet af Nuuk og beskæftiger 15 medarbejdere, er ejet af selskabets 2 statsautoriserede revisorer. Grønlands Revisionskontor A/S er desuden medlem af RevisorGruppen Danmark og tilknyttet PricewaterhouseCoopers som corresponding office.

Vil du høre mere om denne unikke mulighed med stor mulighed for personlig udvikling, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Michael Østergård på +45 40891286 eller MOS@Inuitrecruitment.gl hvortil du også kan sende en ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Vi glæder os til at høre fra dig.