Headhunting i Grønland og Danmark

Headhunting bliver mere og mere brugt i jagten på den helt rigtige leder eller medarbejder. Især
fordi de bedste ledere og medarbejdere med fagspecifikke kompetencer er i høj kurs hos alle
virksomheder.

Inuitrecruitment er eksperter i headhunting i Grønland og i Danmark. Vi er specialiseret i
headhunting af medarbejdere til og fra Grønland, og du finder flere erfarne headhuntere i hver af vores afdelinger i Nuuk og Køge.

hr udvikling hr firma bureau Grønland - grønlandsk hr konsulent
Søger du og din virksomhed en profil med specifikke evner og kompetencer, så kan vi som et erfarent headhunterfirma hjælpe dig med at finde vedkommende. Vores headhuntere ved nøjagtigt, hvor og hvordan vi finder frem til ham eller hende.

Hvad betyder headhunting, og hvad er forskellen på rekruttering og headhunting?

Headhunting er naturligvis til for at besætte en stilling i din virksomhed. Det er ofte en specifik type medarbejder eller leder, der skal headhuntes. 

Den reelle forskel på rekruttering og headhunting er, at en headhunter ikke altid bruger almindelige jobopslag i sin søgning. En headhunter kontakter oftest jobkandidaten, hvor jobkandidaterne i et traditionelt rekrutteringsforløb kontakter os. Headhunting kræver meget research, da vi som regel søger en specifik profil, der ikke nødvendigvis er aktiv på jobsøgningsmarkedet. 

Derfor udføres en headhuntingproces med stor diskretion. De bedst kvalificerede jobkandidater er nemlig oftest i job, når vi kontakter dem. 

Hvordan arbejder en headhunter?

En headhunter udfører en detaljeret søgeproces, der løbende tilpasses nye muligheder. Vi anvender blandt andet LinkedIn. 

Derudover trækker en headhunter på et massivt fagligt netværk, hvor de gode personlige relationer og også sociale netværk er i spil.  

Som et erfarent headhunterfirma bruger vi flere gennemtestede metoder til headhunting. Herunder er der forskellige værktøjer til analyse og søgning, der alle udgør en del af processen. 

Når du beder os om at udføre en headhuntingopgave, vil vi altid tilpasse forløbet i forhold til din virksomheds profilønsker og kompetencekrav til den nye leder eller medarbejder.  

Processen med headhunting

Når du indgår et samarbejde med os, hvor vores headhuntere skal på jagt efter din kommende medarbejder, sættes der gang i en gennemarbejdet proces. 

Vi tager en dialog med dig (eller en repræsentant fra din virksomhed), hvor vi afdækker de faglige og personlige kompetencer, kandidaten skal besidde. Er du i tvivl om, hvilke kompetencer stillingen helt præcist kræver, så kan vi også hjælpe med udpensling af disse. Det er selvfølgelig vigtigt, at din nye medarbejder både kan bestride jobbet som det er nu, men også som det former sig i den nærmeste fremtid.  

Med en efterfølgende virksomhedsanalyse udarbejder vi en dækkende personprofil, der matcher kriterierne for den ledige stilling. Efter din godkendelse vil din personligt tilknyttede headhunter indlede headhuntingen. 

Er det nødvendigt at bruge et rekrutteringsbureau?

Det er især de mindre og mellemstore virksomheder, der vælger at bruge os som eksternt rekrutteringsbureau. Det er især fordi de færreste virksomheder, ikke har en intern HR-afdeling til at tage sig af rekruttering, som det er tilfældet i mange store virksomheder. 

Når de bedst egnede jobkandidater er fundet, hjælper vi dig også gerne med den resterende del af rekrutteringsforløbet – personlighedstests, samtaler, evalueringer etc. 

Vi leverer en løsning, der bringer dig og din virksomhed helt i mål. Hvis du selv ønsker at tage over på resten (eller dele) af headhuntingprocessen, så er det naturligvis helt ok. 

Inuitrecruitment headhunter i Grønland og Danmark

Har du behov for hjælp til headhunting af medarbejdere til Grønland eller Danmark, så tag fat på en erfaren headhunter hos os. 

Vi er et headhuntingfirma i Grønland i Nuuk, og du finder vores danske afdeling i Køge.

Vi er specialiseret i at finde grønlandske og danske medarbejdere og ledere til Grønland, lige som vi også headhunter personale til Danmark. 

Rekruttering

Når du leder efter en ny medarbejder eller leder, skal du selvfølgelig finde den rigtige 1. gang – få professionel hjælp til rekrutteringsforløbet

Hvad koster en fejlansættelse?

Hvordan undgår man fejlansættelser, og hvad er omkostningerne, hvis skaden er sket?

Headhunting

Søger du en helt specifik profil til en stilling? Skal rekrutteringen foregå diskret? Vores headhuntere er eksperter i at finde ledere og medarbejdere til Grønland og Danmark

HR udvikling

Har du og dine medarbejdere behov for et skub fremad, så lad os hjælpe jer med udvikling og vækst. Vi hjælper med flere forskellige HR-opgaver

Kompetence-udvikling

Er kompetenceudvikling nødvendigt? JA… Det sikrer, at virksomheden holdes konkurrencedygtig og når sine mål. Vi hjælper både med individuelle forløb og gruppeforløb

Se ledige stillinger

Se ledige stillinger i Grønland og Danmark her. Du kan også uploade dit CV til vores jobbank.

Se ledige stillinger

Kompetence-udvikling

Hvad koster en fejlansættelse?