HR udvikling

Ekstern hjælp til HR i Grønland og Danmark

HR udvikling omfatter emner inden for human ressources, der bidrager til at skabe stærke og bæredygtige virksomheder.  

Hos Inuitrecruitment tager vores HR-rådgivere udgangspunkt i de menneskelige egenskaber og ressourcer, der alle er med til at styrke ledelsen og medarbejderne i din virksomhed – både på det individuelle plan og som et samlet team. 

Inuitrecruitment er et eksternt bureau, der løser HR-opgaver i Grønland og i Danmark. Både danske og grønlandske virksomheder og medarbejdere får kompetent hjælp af vores HR-rådgivere, der holder til i vores afdelinger i Nuuk og Køge. 

hr udvikling hr firma bureau Grønland - grønlandsk hr konsulent
“HR handler helt simpelt om at forløse potentialet i hver enkelt medarbejder til gavn for din virksomhed”

En visionær HR-strategi er vejen til succes

Rådgivning og sparring om en god HR-strategi er fundamentet for en virksomheds succes. Når du vil lave en HR-strategi, skal den selvfølgelig skræddersys i forhold til din virksomheds aktuelle situation. Men det er ligeså vigtigt, at strategien tilgodeser behovene for udvikling i branchen. Det er noget, vores HR-rådgivere er eksperter i at hjælpe virksomheder med at udrede.  

Hvorfor have en HR-strategi?

Er du klar over, at virksomheder med en solid HR-strategi både fastholder de eksisterende medarbejdere, og samtidig tiltrækker den nye og kompetente medarbejdere? 

Hvorfor? Fordi det er dine medarbejdere, der udgør virksomhedens vigtigste fundament. Når medarbejdere og ledelse trives og motiveres, er de virksomhedens største aktiv. Det giver nok sig selv, men en HR-strategi er ikke altid så let at implementere, hvis virksomheden ikke har egen HR-afdeling. 

Med en ekstern HR-rådgiver tilknyttet, kan din virksomhed og dine medarbejdere få kompetent hjælp til at udvikle og implementere både HR-strategier og andre udviklingsprægede opgaver. Er der interne problemer på arbejdspladsen, kan vores HR-rådgivere også bidrage til at løse konflikterne medarbejderne eller ledelsen imellem. 

Løs problemerne og nå målene med ekstern HR Rådgivning

De færreste små og mellemstore virksomheder har ressourcer og tid til at sætte sig ind i, hvordan HR-relaterede mål og opgaver kan fungere hos dem. Men de fleste ved godt, at de burde gøre noget ved det. I dag er der et stigende fokus på de menneskelige forhold på en arbejdsplads, fordi en øget indsats inden for HR er den bedste vej til vækst og trivsel.  

Vores HR-rådgivere i Grønland og i Danmark yder ekstern HR-support inden for følgende områder

(Uddybes nærmere nedenfor)

Karriereudvikling og kompetenceudvikling

Sparring

Coaching

Virksomheds- og organisationsudvikling

Teamudvikling

Virksomheds-kommunikation

Hvordan defineres god ledelse?

Forskellen mellem fiasko og succes er det, der udgør god ledelse. Det er en leders primære opgave, at de individuelle medarbejdere motiveres til at yde deres bedste.  

Er du usikker på, hvordan du bedst kan inspirere og motivere dine medarbejdere eller din ledelse, så kan vi hjælpe. 

Coaching og sparring for ledere og medarbejdere

Når du eller en af medarbejderne står overfor ændringer i virksomhedsstrukturen, er et personligt coachingforløb et godt element til at overkomme de nye forandringer. Målet og resultaterne kommer i større fokus med coaching. 

Har din virksomhed haft en fyringsrunde, kan vores konsulenter hjælpe de afskedigede godt videre med et outplacementforløb. 

Gennem et coachingforløb får du som leder eller medarbejder bedre værktøjer til at nå dine og virksomhedens målsætninger. Med coaching hos en af vores konsulenter, får du en større indsigt i, hvor og hvordan du skal prioritere din indsats. På den måde kommer du til at arbejde mere effektivt og målbevidst i din hverdag.  

Hvert forløb med coaching skræddersys, så det matcher dine personlige behov. 

Organisations- og virksomhedsudvikling

Din virksomhed skal naturligvis udvikles løbende for at overleve og vækste. Derfor har enhver virksomhed eller organisation mere eller mindre fokus på at udvikle den.  

Men måske er det tide til en strategiændring? Hvis din nuværende virksomhedsstrategi ikke skaber de ønskede resultater, kan vores HR-rådgivere hjælpe med at udarbejde en ny. Vi hjælper med at skabe et optimeret arbejdsflow og en strømlining af processerne, så både ledelse og medarbejdere kan arbejde mere effektivt på at skabe de ønskede resultater.  

Nogle vil kalde det adfærdsrådgivning, fordi den mest funktionelle adfærd altid vil skabe de bedste resultater. 

Karriere- og kompetenceudvikling

Når vi taler om karriere- og kompetenceudvikling er den personlige udvikling omdrejningspunktet. Hvorfor er personlig udvikling vigtigt for en virksomhed? Fordi ledelsens og medarbejdernes løbende udvikling højner virksomhedens konkurrenceevne og gavner serviceniveauet.  

Dine kunder vil altid forvente, at både ledelsen og medarbejderne er 100% opdateret med den nyeste viden – personlig  og individuel udvikling er midlet til at nå målet. 

Vi skræddersyr forløb med karriereudvikling og kompetenceudvikling, så det matcher vedkommendes og virksomhedens behov. 

Teamudvikling - problemløsning og bedre kommunikation

Teamudvikling (som ikke kan betragtes som teambuilding) går ud på at højne og udvikle kommunikationen internt i et team. I får professionel hjælp til at udnytte de individuelle styrker og kompetencer bedre, så I på den mest effektive måde opnår de fælles målsætninger. Teamudvikling fokuserer på fælles resultaterindbyrdes kommunikation og tillid. 

hr-udvikling-hr-firma-grønland---grønlandsk-hr-konsulent

Skab vækst i virksomheden

- outsourcing af HR-opgaver er vejen frem

Skal din virksomhed have hjælp til udvikling og vækst, så tag fat på en af vores erfarne HR-rådgivere. Det er uforpligtende at tage en snak med os om virksomhedens udfordringer, og dine oplysninger behandles naturligvis fortroligt. Outsourcing af HR-relaterede opgaver kan hjælpe enhver virksomhed til at skabe bedre resultater. 

I et tæt samarbejde finder vi den rådgivningsløsning og de elementer, der vil skabe de bedste resultater for dig, din virksomhed og dine medarbejdere. 

Inuitrecruitment tilbyder ekstern HR-support til virksomheder i Grønland og Danmark. Du finder vores grønlandske HR-team og afdeling i Nuuk og vores danske afdeling i Køge.  

Rekruttering

Når du leder efter en ny medarbejder eller leder, skal du selvfølgelig finde den rigtige 1. gang – få professionel hjælp til rekrutteringsforløbet

Hvad koster en fejlansættelse?

Hvordan undgår man fejlansættelser, og hvad er omkostningerne, hvis skaden er sket?

Headhunting

Søger du en helt specifik profil til en stilling? Skal rekrutteringen foregå diskret? Vores headhuntere er eksperter i at finde ledere og medarbejdere til Grønland og Danmark

HR udvikling

Har du og dine medarbejdere behov for et skub fremad, så lad os hjælpe jer med udvikling og vækst. Vi hjælper med flere forskellige HR-opgaver

Kompetence-udvikling

Er kompetenceudvikling nødvendigt? JA… Det sikrer, at virksomheden holdes konkurrencedygtig og når sine mål. Vi hjælper både med individuelle forløb og gruppeforløb

Se ledige stillinger

Se ledige stillinger i Grønland og Danmark her. Du kan også uploade dit CV til vores jobbank.

Se ledige stillinger

Kompetence-udvikling

Hvad koster en fejlansættelse?