Kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling er vigtigt for både ledere, medarbejdere og virksomheden generelt.  

Hvorfor er det vigtigt? Fordi man ved at udvikle sine kompetencer, sikrer en højere kvalitet, når en opgave skal løses. Kompetenceudvikling øger enhver virksomheds konkurrencedygtighed og vækstmuligheder, og det sikrer, at man når både egne og fælles mål. 

Vores HR-team yder professionel rådgivning og tilbyder udviklingsforløb til ledere og medarbejdere i grønlandske og danske virksomheder. Ethvert forløb tilpasses både medarbejderens og virksomhedens udviklingsbehov. 

Inuitrecruitment tilbyder hjælp og rådgivning til kompetenceudvikling for virksomheder i Grønland og Danmark. Du finder afdelingerne i Nuuk og Køge. Vores HR- og karriererådgivere har stor erfaring med succesfulde kompetenceudviklingsforløb – både med grønlandske og danske ledere og medarbejdere.  

hr udvikling hr firma bureau Grønland - grønlandsk hr konsulent
“Vi fokuserer på en effektiv kombination af både faglige og personlige udviklingselementer, da det giver de bedste resultater.”

Hvornår er der et behov for kompetenceudvikling?

Kan virksomheden, ledelsen eller medarbejderne ikke nå eller realisere målsætningen, er der et presserende behov for kompetenceudvikling.  

For at undgå at komme i den situation, er en kontinuerlig indsats med kompetenceudvikling yderst hensigtsmæssig. Med individuelle udviklingsforløb kan din virksomhed undgå ineffektivitet og hovsaløsninger, så virksomheden får plads til trivsel og vækst. 

En plan for udviklingsforløb giver samtidig en bedre fastholdelse af både ledere og medarbejdere, ligesom det bliver nemmere at tiltrække kompetent arbejdskraft. Mange forventer i dag, at der er plads og tid til udviklingsforløb i en virksomhed. Netop derfor tilbyder flere og flere virksomheder forskellige elementer af både faglig og personlig kompetenceudvikling. 

Hvordan forløber en proces med kompetenceudvikling?

Din virksomhed eller de individuelle medarbejdere tilknyttes en af vores HR-specialister eller karriererådgivere, der som udgangspunkt hjælper med at få et overblik over den reelle situation. Enhver virksomhed er unik. Derfor laver vi en indledende og uddybende behovsanalyse i forhold til faglige og personlige kompetencer; en reel kompetenceafklaring. Her undersøges både de eksisterende og individuelle kompetencer, og de kompetencebehov der kan eller vil opstå i nærmeste fremtid. 

Den indledende kompetenceafklaring viser blandt andet:

Ud fra resultaterne, vil vi i tæt samarbejde med dig eller dine medarbejdere (som team eller individuelt), udarbejde en strategi for udvikling og lave en konkret handlingsplan. Din HR-rådgiver sætter herefter dig (eller gruppen) ind i de mest optimale udviklingsværktøjer, og illustrerer hvordan de kan bruges i praksis i de daglige opgaver. Det er selvudvikling i praksis, der skaber de mest optimale resultater for virksomheden, men bestemt også for individerne. Kompetenceudvikling er nemlig også med til at skabe større trivsel på arbejdspladsen.  

Udvikling af kompetencerne skal helst forløbe i samspil med både din egen udvikling og udviklingen inden for din branche. Ellers kan du risikere at miste følingen og misse målet.

Hvorfor bruge tid på kompetenceudvikling?

Det øger effektiviteten

Det øger trivslen på arbejdspladsen

Det styrker dit brand og din virksomheds omdømme

Det er med til at forme en sund virksomhedskultur

Du og dine medarbejdere forbedrer den interne og den eksterne kommunikation

Det er med til at fastholde medarbejdere og tiltrække nye

Du og dine medarbejdere får værktøjer til at yde en bedre kundeservice

Skab de bedste resultater

For at opnå de bedste resultater med kompetenceudvikling, skal du og dine medarbejdere engagere jer i det. Uden en personlig indsats for at få succes med et udviklingsforløb, når man alligevel ikke sine mål. Sådan er det med alt.  

Vores team af veluddannede HR-rådgivere står klar til at hjælpe med udvikling, trivsel og vækst. Vi tilpasser ethvert forløb til lige netop din virksomheds udviklingsbehov.  

Tag fat på os, hvis du vil høre mere om kompetenceudvikling, karriererådgivning eller andre udviklingsmuligheder. 

kompetenceudvikling-grønland---grønlandsk-hr-bureau-firma

Inuitrecruitment er et rekrutterings- og HR-bureau i Grønland og i Danmark. Vi hjælper små og store virksomheder med at skabe trivsel og vækst. Både i personlige forløb og med afholdelse af kurser og workshops for grupper af medarbejdere og ledere.  

Du finder vores HR-teams i Nuuk og Køge, hvorfra de hjælper med succesfulde forløb for både danske og grønlandske ledere og medarbejdere. 

Rekruttering

Når du leder efter en ny medarbejder eller leder, skal du selvfølgelig finde den rigtige 1. gang – få professionel hjælp til rekrutteringsforløbet

Hvad koster en fejlansættelse?

Hvordan undgår man fejlansættelser, og hvad er omkostningerne, hvis skaden er sket?

Headhunting

Søger du en helt specifik profil til en stilling? Skal rekrutteringen foregå diskret? Vores headhuntere er eksperter i at finde ledere og medarbejdere til Grønland og Danmark

HR udvikling

Har du og dine medarbejdere behov for et skub fremad, så lad os hjælpe jer med udvikling og vækst. Vi hjælper med flere forskellige HR-opgaver

Kompetence-udvikling

Er kompetenceudvikling nødvendigt? JA… Det sikrer, at virksomheden holdes konkurrencedygtig og når sine mål. Vi hjælper både med individuelle forløb og gruppeforløb

Se ledige stillinger

Se ledige stillinger i Grønland og Danmark her. Du kan også uploade dit CV til vores jobbank.

Se ledige stillinger

Kompetence-udvikling

Hvad koster en fejlansættelse?