Rekruttering i Grønland og Danmark

Få hjælp til rekruttering af ledere og medarbejdere til Grønland og Danmark

Rekruttering i eller til Grønland er vores speciale. Inuitrecruitment er et dansk og grønlandsk rekrutteringsbureau, der er til for at gøre et ansættelsesforløb let, når du søger en medarbejder, der skal arbejde i Grønland eller Danmark.  

Vi hjælper både grønlandske og danske virksomheder, der søger ledere og medarbejdere til stillinger i Grønland og Danmark. Vores danske og grønlandske rekrutteringskonsulenter har stor erfaring med at finde de rette profiler. Vores indgående (og indfødte) kendskab til den grønlandske kultur, gør os eksperter på området.

Du finder vores rekrutteringsbureau i Grønland i Nuuk, og vores danske afdeling ligger i Køge.

hr udvikling hr firma bureau Grønland - grønlandsk hr konsulent
Vi kan hjælpe med hele ansættelsesprocessen - fra a til å. Du kan også få hjælp til en del af processen, så rekrutteringsforløbet justeres efter din virksomheds behov og ønsker.

Rekruttering af nye medarbejdere med udgangspunkt i virksomhedens behov

Når vi starter et forløb med rekruttering af en ny medarbejder, er en detaljeret kompetenceprofil, det første vi udarbejder. Kompetenceprofilen tager udgangspunkt i din virksomheds eksisterende og fremtidige behov. Herudfra finder vi frem til de faglige og personlige krav, der skal stilles til den kommende, nye medarbejder. Det hele foregår naturligvis i en tæt dialog med dig eller en repræsentant fra din virksomhed. På den måde sikrer vi, at feltet af kandidater indskrænkes helt fra begyndelsen. Så er det kun er de mest kvalificerede kandidater, vi arbejder videre med. 

En rekrutteringsproces er både faglig og personlig

I et tæt samarbejde med dig, afdækkes alle kompetencekrav, og herefter er alle de faglige kompetencer på plads. 

Herefter tager vi fat på de personlighedsmæssige kriterier og ønsker. Rekruttering handler nemlig om mere end faglighed. Det personlige aspekt er stort set lige så væsentligt at klarlægge, som det faglige er. Derfor tager vi begge dele i betragtning, når vi finder en ny medarbejder eller leder til din virksomhed. Det er essentielt, at vi lærer dig og din virksomhed at kende og ikke mindst jobkandidaterne, så vi kan skabe det ideelle job- og kandidatmatch. 

Sådan finder vi en ny medarbejder til din virksomhed i Grønland eller Danmark

Vi er et erfarent dansk og grønlandsk rekrutteringsbureau, der følger med udviklingen inden for rekruttering, og de muligheder der er for at finde nye medarbejdere. I dag er det ikke nok at slå et job op i en avis i lokalområdet. Det er i stedet en god kombination af online medier og netværk, der udgør de mest optimale platforme i jagten på en ny medarbejder. Det er uanset, om du søger en medarbejder i Grønland eller Danmark. 

Her finder vi de bedst egnede jobkandidater:

For at finde den helt rette medarbejder eller leder, er det ofte en kombination af de forskellige platforme og netværksmuligheder, der skal aktiveres. Også derfor er rekruttering ikke så ligetil, når man ikke arbejder med det til hverdag. 

Rekruttering på LinkedIn

Et socialt medie der er målrettet faglige kompetencer og BTB-netværk. Det er et rigtig godt sted at starte en rekruttering og headhunting.

Netværk og faglige relationer

Her ser vi på mulige kandidater via vores netværk og faglige relationer

Digitale annoncer

Målrettet online og digital annoncering på hjemmesider og de sociale medier er effektivt, når vi skal finde egnede jobkandidater

Vores interne CV Database

Vi får løbende nye CV’er ind via vores CV database

Er det nødvendigt at bruge et rekrutteringsbureau?

Det er især de mindre og mellemstore virksomheder, der vælger at bruge os som eksternt rekrutteringsbureau. Det er især fordi de færreste virksomheder, ikke har en intern HR-afdeling til at tage sig af rekruttering, som det er tilfældet i mange store virksomheder. 

Vores rekrutteringskonsulenter er enten født og opvokset i Grønland, eller har levet en stor del af livet her. Vi kender kulturen, og det betyder rigtig meget, når det drejer sig om rekruttering til Grønland. 

Du kan trygt stole på, at de jobkandidater der udvælges, er de bedst egnede til den pågældende ledige stilling 

Du får en kontinuerlig dialog med en kompetent rekrutteringskonsulent, der også administrerer rekrutteringsforløbet – helt eller delvist. 

Vi giver dig en garanti på op til 12 måneder, hvilket er din garanti for, at vi er eksperter i vores felt. 

Rekruttering med speciale i følgende jobområder:

Inuitrecruitment er specialiseret i rekruttering af nye ledere og medarbejdere til back office, detailhandel, leverandør til detailhandelen og inden for food service-området. 

Overordnet set betegner definitionen back office de administrative stillinger i en virksomhed. Søger du nye medarbejdere inden for disse områder, så er vi eksperter i at finde dem. 

Vi hjælper også med rekruttering inden for andre jobområder, så giv os et kald selvom stillingsbetegnelsen ikke står listet ovenfor. 

Ved du, hvad en fejlansættelse kan koste?

At ansætte en forkert medarbejder er meget dyrt for din virksomhed. 

Hjælp til rekruttering af medarbejdere og ledere til Grønland

Inuitrecruitment fungerer som et eksternt rekrutteringsbureau Grønland, hvor vi har base i Nuuk. Vi har desuden kontor i Danmark i Køge. Uanset om du søger en dansk medarbejder til en stilling  Grønland, eller en grønlandsk medarbejder til en stilling i Danmark eller Grønland, så er vi klædt på til at hjælpe dig. 

Giv os et kald eller send os en mail, hvis du ønsker professionel hjælp til rekruttering. 

Rekruttering

Når du leder efter en ny medarbejder eller leder, skal du selvfølgelig finde den rigtige 1. gang – få professionel hjælp til rekrutteringsforløbet

Hvad koster en fejlansættelse?

Hvordan undgår man fejlansættelser, og hvad er omkostningerne, hvis skaden er sket?

Headhunting

Søger du en helt specifik profil til en stilling? Skal rekrutteringen foregå diskret? Vores headhuntere er eksperter i at finde ledere og medarbejdere til Grønland og Danmark

HR udvikling

Har du og dine medarbejdere behov for et skub fremad, så lad os hjælpe jer med udvikling og vækst. Vi hjælper med flere forskellige HR-opgaver

Kompetence-udvikling

Er kompetenceudvikling nødvendigt? JA… Det sikrer, at virksomheden holdes konkurrencedygtig og når sine mål. Vi hjælper både med individuelle forløb og gruppeforløb

Se ledige stillinger

Se ledige stillinger i Grønland og Danmark her. Du kan også uploade dit CV til vores jobbank.

Se ledige stillinger

Kompetence-udvikling

Hvad koster en fejlansættelse?