Forløbet ved et rekrutteringsbureau

Hvordan foregår en rekrutteringsproces egentligt?

Som rekrutteringsbureau skal vi mere end at finde en kompetent medarbejder, når vi starter et rekrutteringsforløb. Vi skal sikre, at den rigtige kandidat ender i en given stilling, så det bliver et succesrigt match for både virksomhed og kandidat.  

Det er det resultat, du kan forvente, når du vælger Inuitrecruitment som dit rekrutteringsbureau.  Med en succesfuld rekruttering skabes de mest optimale betingelser for vækst og trivsel i en virksomhed. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du finder den rette medarbejder eller leder i første omgang. 

Vores rekrutteringskonsulenter kan hjælpe med et succesfuldt rekrutteringsforløb i Grønland og i Danmark. 

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan et helt konkret rekrutteringsforløb foregår hos os.  

Inuitrecruitment er et rekrutteringsbureau i Grønland og i Danmark. Vi hjælper virksomheder med rekruttering af grønlandske og danske ledere og medarbejdere fra vores 2 kontorer i Nuuk og Køge. 

Hvordan foregår et rekrutteringsforløb?

Hos os kan du både vælge et samlet rekrutteringsforløb, og du kan få professionel hjælp gennem en mere skræddersyet løsning, hvis du selv vil stå for dele af en rekruttering. 

Herunder illustreres, hvordan et konkret rekrutteringsforløb typisk ser ud – fra indgåelse af en aftale mellem din virksomhed og Inuitrecruitment indtil den helt rigtige medarbejder eller leder er fundet: 

I tæt dialog med dig tager vi os af følgende:

Din rekrutteringskonsulent fra Inuitrecruitment er med under hele ansættelsesforløbet – fra den indledende stillingsafklaring med dig, til ansættelseskontrakten underskrives. 

Rekruttering af en leder eller medarbejder kan kræve mere end én rekrutteringstest

Når det indledende arbejde i rekrutteringsforløbet er udført, står vi tilbage med de mest egnede jobkandidater. Ud fra dine præferencer og især stillingens krav til jobkandidaten, vil vi udføre rekrutteringstests mellem 1. og 2. samtalerunde.  

Et rekrutteringsbureau bruger ofte test i en rekrutteringsproces, og vi bruger dem hver eneste gang. 

En personprofil-analyse (PPA)

En test der anvendes til personlighedsvurdering

En adfærdstest

En indlæringstest vi altid anvender til rekruttering af ledere

Hvad kan en rekrutteringstest måle?

De forskellige rekrutteringstests giver selvfølgelig forskellige resultater.  

Overordnet set kan vi indsnævre det lidt, så du kan få en idé om, hvorfor tests er vigtige i et rekrutteringsforløb. 

Rekrutteringstests afdækker blandt andet:

Det er vigtigt at tage forbehold for, at en rekrutteringstest aldrig kan være det eneste kriterium for udvælgelse af en ny medarbejder. Interviews og samtaler omkring testresultaterne kan give resultaterne et anderledes perspektiv. Derfor bidrager det personlige element også rigtig meget i et rekrutteringsforløb. 

Hvad koster det at lave en fejlansættelse?

Hvert enkelt rekrutteringsforløb er skræddersyet

Et forløb med rekruttering er aldrig 100% ens. Som erfarent rekrutteringsbureau med veluddannede rekrutteringskonsulenter ved vi, at ingen virksomheder og ingen stillinger har præcis de samme krav til en jobkandidat. Derfor tilpasser vi hvert forløb, så det matcher din virksomheds behov og stillingens kriterier.  

Når alt kommer til alt, vil rekrutteringsforløbet afhænge af dine præferencer, men vi kommer gerne med anbefalinger ud fra vores erfaring – og især i forhold til jobbets krav. 

Vi tager hjertens gerne en snak om dine behov for hjælp til rekruttering – og det er helt uforpligtende. Hvis du skal have fat på et rekrutteringsbureau i Grønland, så giv os et kald på +299 223842. Er det rekruttering i Danmark, det drejer sig om, så ring på +45 2174 2322. 

Vores rekrutteringskonsulenter i Grønland har base i Nuuk, og vores konsulenter i Danmark holder til på vores kontor i Køge. 

Rekruttering

Når du leder efter en ny medarbejder eller leder, skal du selvfølgelig finde den rigtige 1. gang – få professionel hjælp til rekrutteringsforløbet

Hvad koster en fejlansættelse?

Hvordan undgår man fejlansættelser, og hvad er omkostningerne, hvis skaden er sket?

Headhunting

Søger du en helt specifik profil til en stilling? Skal rekrutteringen foregå diskret? Vores headhuntere er eksperter i at finde ledere og medarbejdere til Grønland og Danmark

HR udvikling

Har du og dine medarbejdere behov for et skub fremad, så lad os hjælpe jer med udvikling og vækst. Vi hjælper med flere forskellige HR-opgaver

Kompetence-udvikling

Er kompetenceudvikling nødvendigt? JA… Det sikrer, at virksomheden holdes konkurrencedygtig og når sine mål. Vi hjælper både med individuelle forløb og gruppeforløb

Se ledige stillinger

Se ledige stillinger i Grønland og Danmark her. Du kan også uploade dit CV til vores jobbank.

Se ledige stillinger

Kompetence-udvikling

Hvad koster en fejlansættelse?