OUTPLACEMENT2018-06-04T12:11:47+00:00

OUTPLACEMENT

Når en virksomhed tager afsked med en medarbejder kan der være mange årsager og ofte rammer det medarbejderen hårdt.
Derfor tilbyder mange virksomheder i dag deres opsagte medarbejdere at indgå i et outplacement-forløb hvor de bliver hjulpet videre til deres næste job.

Vi kan hjælpe med et professionelt og ikke mindst meget personligt outplacement program, hvor vi tager udgangspunkt i den enkeltes mentale tilstand samt faglige og personlige kompetencer.
Kort sagt kan vi bære medarbejderen fra en ulykkelig og uoverskuelig situation og helt frem til et nyt job, hvis du og din virksomhed ønsker det.

Det kan ligeledes være en mere enkel model, hvor der er behov for, at den opsagte har en professionel at tale med og bliver bragt videre samt opgraderes til at kunne forstå betydningen og brugen af de sociale medier, skrive en ansøgning der bliver læst, ”gøre sig” på Linkedin osv.

Typisk er det hjælp til skrivning af ansøgninger, udarbejdelse af cv, træning i at gå til samtale samt brug af netværk og de sociale medier. Det at have en professionel sparring og rådgivning har enorm psykologisk effekt og kan hjælpe den opsagte medarbejder hurtigt videre i livet.

Vi har igennem vores karrierer opsagt medarbejdere på alle niveauer fra direktører til assistenter og derfor ved vi at det rammer hårdt og hvor vi kan sætte ind.